Schakelkast aanschaffen

Nieuwe schakelkast machine?

Schakelkast vervangen of aanschaffen? Als u als productiebedrijf een nieuwe schakelkast gaat aanschaffen of de huidige gaat vervangen, dan breekt er een spannende tijd aan. U bent immers sterk afhankelijk van uw machines. En of u nu wilt of niet: de vervanging van uw machinebesturing vergroot het risico op vertraging en zelfs op stilval van uw productie. Maar stilval: daar zit u – of uw opdrachtgever – niet op te wachten.

Zorgvuldige kwaliteitsaanpak

Uw machine is het hart van uw bedrijf. De besturing is het hart van uw machine. Als industrieel automatiseerder begrijpen we dat als geen ander. Of u nu een productiebedrijf heeft of machinebouwer bent: we behandelen uw machinebesturing als het belangrijkste orgaan.

 

Dankzij onze zorgvuldige kwaliteitsaanpak kunt u – of kan uw opdrachtgever efficiënt en veilig (blijven) produceren. Dát maakt van EPI de specialist in besturingstechniek die u zoekt.

Download whitepaper
Hardware engineering
Paneelbouw
Functioneel testen

Over EPI - Industrial Automation

Bij EPI - Industrial Automation werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende (en soms zeer specialistische) productie- en procesinstallaties. Van agrarische inzetlijn tot filtratiesysteem. U weet wat de machine moet kunnen? Wij hebben alles in huis om uw schakelkast te realiseren.

Praktijkvoorbeeld productiebedrijf

Schakelkasten speciaalbouw

Als ervaringsdeskundige op het gebied van besturingstechniek ontwikkelen en implementeren we complete besturingen. Maar dat op zich maakt ons niet bijzonder… Onze kwalitatieve werkwijze doet dat wél. Kwaliteit leveren is namelijk méér dan het leveren van een werkende besturingskast of schakelkast.

 

Minstens zo belangrijk zijn een grondig voortraject, actief meedenkend vermogen en een oplevering zonder verrassingen. Uw machinebesturing is bij ons dan ook in veilige handen. Want neem van onze klanten aan: goede industriële automatisering is echt een vak apart. Zo kijken we niet alleen naar de elektrotechnische vereisten van de besturing: we analyseren ook de omstandigheden waaronder uw machines functioneren.

 

Hoe u profiteert van onze samenwerking

  • Betrouwbare prijsopgave
  • Gegarandeerde oplossing
  • Vlekkeloze oplevering

 

Kunnen we u verder helpen?

In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze kwaliteitsaanpak. Zo ontdekt u vanzelf of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel +31 (0)76 503 25 20
Contact opnemen