Team EPIbv

Over EPI bv

Sinds 1980 is EPI al specialist op het gebied van machinebesturingen. Met 40 jaar aan kennis en ervaring helpen wij u graag aan een besturing van epische kwaliteit. Wij behandelen uw machinebesturing als het belangrijkste orgaan van uw bedirjf. Of u nu een productiebedrijf heeft of machinebouwer bent. Dankzij onze zorgvuldige kwaliteitsaanpak kunt u – of kan uw opdrachtgever – efficiënt en veilig (blijven) produceren.

Epische techneuten

Als ervaringsdeskundigen ontwikkelen en implementeren we complete besturingen. Maar dat op zich maakt ons niet episch… Onze kwalitatieve werkwijze doet dat wél. Epische kwaliteit leveren is namelijk méér dan het leveren van een werkende machinebesturing.

Minstens zo belangrijk zijn een grondig voortraject, actief meedenkend vermogen en een oplevering zonder verrassingen. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk uw machine voor het bedrijf is. Uw machinebesturing is bij ons dan ook in veilige handen.

 

Waarom opdrachtgevers kiezen voor EPI

• Epische kwaliteit
• Kennis van zaken
• Betrouwbare prijsopgave
• Gegarandeerde oplossing
• Vlekkeloze oplevering

Energiek
Procesgericht
Intelligent

Over onze epische werkwijze

De besturing is het hart van de machine. Maar om het optimale uit machines en installaties te halen, is een epische besturing nodig. En daar werken wij met zijn allen aan, met passie! Wij gaan intelligent te werk. In ons kwalitatieve proces vertalen wij de uitdagingen van de klant op een creatieve manier naar een mooi stukje vakmanschap. Want dat is waar het complete team en de klant nou écht energie van krijgt!

Samen werken wij aan besturingen van EPIsche kwaliteit!

Het begin van EPI

Op woensdag 1 oktober 1980 was het officieel, Elektro Pneumatisch Installatiebedrijf (EPI) wordt door Bart van den Bemd en Rien Boschman opgericht. De start vond plaats met 3 man en deze zijn tot aan het 30-jarig jubileum bij EPI werkzaam geweest. Vandaag de dag zijn een aantal nog steeds betrokken bij EPI. Sinds 2003 opereert EPI onder leiding van Ivo van den Bemd en Carlo de Kok. En ondertussen bestaat ons team al uit een groot aantal epische techneuten!

 

40-jarig jubileum

EPI bv bestaat in 2020 maar liefst 40 jaar! Een EPIsch jubileum, waar we samen met het hele team hard aan gewerkt hebben. Samen werken wij aan epische kwaliteit. Ieder project pakken wij weer energiek, procesgericht en intelligent aan. Want alleen zo, leveren wij pas machinebesturingen van écht epische kwaliteit. Daar gaan wij voor, en niets minder!

 

Bel met het EPIcentrum

Bent u klaar voor de volgende stap in industriële automatisering? Ons team van epische techneuten helpt u graag verder. Heeft u een vraag of bent u klaar voor de volgende episode? Bel dan met het EPIcentrum van industriële automatisering.

Bel +31 (0)76 503 25 20
Contact opnemen