Meet Jeroen

Maak kennis met Jeroen Geerts

In deze blog maken we nader kennis met Jeroen Geerts, Hoofd engineering bij het EPIsche centrum.

EPIneut

Als je het over een EPIneut hebt, dan heb je het over Jeroen. Jeroen is ooit als software engineer bij EPI begonnen en heeft in die hoedanigheid niet alleen veel van de wereld gezien, maar ook heel veel praktische kennis en mensenkennis opgedaan.

 

Ontvang meer artikelen

Jeroen heeft daarmee een heel praktijkgerichte aanpak, die niet alleen goed van pas komt op het engineeringsvlak, maar ook in de dagelijkse gang van zaken bij de engineering. Zelfs klanten bezoeken om projecten op te nemen, daar draait Jeroen zijn hand niet voor om.


Jeroen is daarom ook doorgestroomd naar de functie Hoofd engineering en heeft daarmee de leiding over het team van EPIsche engineers. Samen met het hele team van EPIsche engineers zorgt hij voor een praktische- en werkbare oplossing voor ieder project of voor ieder probleem wat bij een klant ontstaat. Met deze aanpak onderstreept hij de EPIsche kernwaarden als geen ander!

Over
de auteur
Carlo de Kok, technisch directeur

Techniek stroomt door de aderen van deze realist, die zelden over een nacht ijs gaat. Als aanspreekpunt is hij voor velen een prettige sparringpartner.

Stuur Carlo de Kok een e-mail >
Whitepaper

Het bouwen van nóg betere machines

Download whitepaper

Vragen na het lezen van dit artikel?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

We geven graag antwoord op uw vragen.