Meet Ivo

Maak kennis met Ivo van den Bemd

In deze blog maken we nader kennis met Ivo van den Bemd, Algemeen Directeur bij het EPIsche centrum.

EPIneut

Ivo is een zeer gedreven EPIsche techneut waar het EPI-bloed al vanaf de jonge jaren door de aderen stroomt. Als tiener ging hij al mee op klussen of hielp hij in de werkplaats. Thuis was het een en al EPI, omdat zijn vader als mede-oprichter van EPI een van de eerste EPIsche techneuten was. En hij werd in die jonge jaren, net als iedere andere nieuwe monteur, gewoon gekoppeld aan een ervaren monteur en meegestuurd naar een project. En daar lieten ze hem de minder leuke klusjes doen.

 

Ontvang meer artikelen

Ivo zijn wens was al jaren om EPI over te nemen en toen hij deze kans kreeg, pakte hij die ook met 2 handen aan. Na eerst een aantal jaar voor een andere werkgever in de IT gewerkt te hebben, kwam hij rond 2000 in dienst van EPI en omdat Ivo in zijn jonge jaren al veel ervaring opgedaan had in de uitvoering, is hij de eerste jaren vooral in de engineering werkzaam geweest. Ervaring doe je tenslotte op door het te doen!

 

Inmiddels zijn we natuurlijk heel wat jaren verder en is Ivo een bevlogen EPIsche techneut met als functie algemeen directeur. Gekscherend noemt hij zichzelf wel eens Manusje van Alles omdat de liefde voor de techniek nu eenmaal blijft en hij zelf ook graag nog wel eens de handen laat wapperen. Daarbij staat het belang van EPI altijd voorop en ook kwaliteit is heel belangrijk voor hem. Wat EPI levert moet vooral goed zijn en er moet altijd een oplossing gevonden worden, want anders kan een project niet afgesloten worden.

 

Over
de auteur
Carlo de Kok, technisch directeur

Techniek stroomt door de aderen van deze realist, die zelden over een nacht ijs gaat. Als aanspreekpunt is hij voor velen een prettige sparringpartner.

Stuur Carlo de Kok een e-mail >
Whitepaper

Het bouwen van nóg betere machines

Download whitepaper

Vragen na het lezen van dit artikel?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

We geven graag antwoord op uw vragen.