Meet Carlo

Maak kennis met Carlo de Kok

In deze blog maken we nader kennis met Carlo de Kok, Technisch Directeur bij het EPIsche centrum.

EPIneut

Carlo maakt inmiddels al ruim 25 jaar deel uit van de EPIsche techneuten. Sinds hij in 1995 begon als software engineer bij EPI, heeft hij de EPIsche waarden Energiek, Procesgericht en Intelligent zichzelf helemaal eigen gemaakt. Zoals het een epineut betaamd staat kwaliteit hoog bij hem in het vaandel. 

 

Ontvang meer artikelen

Door zijn gedrevenheid was Carlo dan ook een aangewezen kandidaat om samen het Ivo het bedrijf voort te zetten toen de oprichters aangaven om een stapje terug te gaan doen

 

Carlo is met zijn achtergrond als software engineer de ideale gesprekpartner in het meedenken naar een epische oplossing voor de besturing. Door zijn brede kennis van de diverse systemen kan hij meedenken in de meest ideale oplossing.

 

De oplossingen die Carlo aanbiedt, kan EPI dan ook altijd waarmaken. Carlo is daarbij een fijne sparingpartner voor de engineers om tot mooie oplossingen te komen.

 

Een Zeeuwse bolus die inmiddels goed is geaard tussen de Brabantse worstenbroodjes.

Over
de auteur
Ivo van den Bemd, operationeel directeur

Gezond kritische vakman met een berg aan ervaring. Ondersteunt de collega's op de vloer zodanig, waardoor ze optimaal kunnen presteren.

Stuur Ivo van den Bemd een e-mail >
Whitepaper

Het bouwen van nóg betere machines

Download whitepaper

Vragen na het lezen van dit artikel?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

We geven graag antwoord op uw vragen.