Menglijn

Substraat menglijn Logitec Plus

Neem van onze klanten aan: goede besturingstechniek is echt een vak apart. Het maken van de juiste keuzes, is cruciaal voor een goed werkende machine of productielijn. Als industrieel automatiseerder kijken we bij de besturingstechniek niet alleen naar de elektrotechnische vereisten: we analyseren ook de omstandigheden waaronder uw machines functioneren. U – of uw opdrachtgever – wil immers ongestoord kunnen (blijven) produceren.

Nieuwe besturing machine

Afgelopen maanden hebben we voor Logitec Plus aan een mooi project voor Saudi Arabië gewerkt. Deze menglijn is een speciale variant van een serie menglijnen die we afgelopen jaren al gemaakt hebben.

Waar in de normale menglijnen altijd een substraat (voedingsbodem ofwel potgrond) gemaakt wordt voor in de tuinbouw, zorgt deze menglijn voor grote hoeveelheden substraat in de woestijn.

Dit systeem is in staat om 100m3 per uur substraat te produceren en is speciaal ontworpen om aan de meedogenloze woestijn omstandigheden in combinatie met woestijnzand te kunnen weerstaan.

Paneelbouw
Paneelbouw
Functioneel testen

Over EPI - Industrial Automation

Bij EPI - Industrial Automation werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende (en soms zeer specialistische) productie- en procesinstallaties. Van transportsysteem tot petrochemische installatie. Van industriële processen tot de productielijn. U weet wat de machine moet kunnen? Wij hebben alles in huis om uw schakelkast te realiseren.

Praktijkvoorbeeld machinebouwer

Proffesionele besturingstechniek

Als ervaringsdeskundige in besturingstechniek ontwikkelen en implementeren we complete besturingen. Maar dat op zich maakt ons niet bijzonder… Onze kwalitatieve werkwijze doet dat wél. Kwaliteit leveren is namelijk méér dan het leveren van een werkende besturingskast.

 

Minstens zo belangrijk zijn een grondig voortraject, actief meedenkend vermogen en een oplevering zonder verrassingen. Uw machinebesturing is bij ons dan ook in veilige handen.

 

Waarom opdrachtgevers kiezen voor EPI

  • Betrouwbare prijsopgave
  • Gegarandeerde oplossing
  • Vlekkeloze oplevering

 

Kunnen we u verder helpen?

In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze kwaliteitsaanpak. Zo ontdekt u vanzelf of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel +31 (0)76 503 25 20
Contact opnemen