EPIneuten

Onze EPIneuten

In deze blog omschrijven we onze EPIsche techneuten.

EPIneut

De EPIsche paneelbouw monteurs zijn de vakmannen die de panelen samenstellen in onze werkplaats. Ze gebruiken daarvoor het elektrische ontwerp wat door onze EPIsche engineers is samengesteld, dat is de basis, die bestaat uit de elektrische verknopingen en de materialen. Maar om dit geheel goed en kwalitatief hoogstaand te assembleren, vergt dit van de paneelbouw monteur ook creatief inzicht en oplossingen, vooruitdenken en liefde voor het vak. Onze EPIsche paneelbouw monteur hebben allen de kwaliteit hoog in het vaandel en doen hun vak met liefde.

 

Ontvang meer artikelen

We hebben ook EPIsche elektromonteurs die de elektrische montage op machines, procesinstallaties en transportsystemen realiseren. Zij gebruiken ook het elektrisch ontwerp als basis, maar daarnaast hebben zij ook de lay-out van de installatie als basis. Onze EPIsche elektro monteurs zijn met hetzelfde sop overgoten als de paneelbouw monteurs en zijn creatief en hebben hele goede technische vaardigheden.

De basis wordt gelegd door onze engineers. Een hardware engineer legt het elektrisch ontwerp vast in een elektrisch schema en de software engineer legt het logisch ontwerp vast in de software. Een hardware engineer is een ster in puzzelen en een software engineer is weer een ster in logisch beredeneren en alle situaties van te voren in te schatten. Ook deze jongens hebben kwaliteit hoog in het vaandel!

Over
de auteur
Carlo de Kok, technisch directeur

Techniek stroomt door de aderen van deze realist, die zelden over een nacht ijs gaat. Als aanspreekpunt is hij voor velen een prettige sparringpartner.

Stuur Carlo de Kok een e-mail >
Whitepaper

Het bouwen van nóg betere machines

Download whitepaper

Vragen na het lezen van dit artikel?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

We geven graag antwoord op uw vragen.